Patriarhul Daniel / Patriarhul Daniel: SfinÈ›ii lui Dumnezeu adună în comuniune / 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe” a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.

La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf.

27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. Patriarhul Daniel - Wikipedia
Patriarhul Daniel - Wikipedia from upload.wikimedia.org
„vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități.

31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri.

Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro.

Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf.

„vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române vrea nota 4 la
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române vrea nota 4 la from www.hashtagnews.ro
27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Proteste ample în europa împotriva noilor restricț.

22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou.

31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. Proteste ample în europa împotriva noilor restricț. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf.

Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri.

Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Patriarhul Daniel POCAITI-VA Ce inseamna ? - YouTube
Patriarhul Daniel POCAITI-VA Ce inseamna ? - YouTube from i.ytimg.com
Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Proteste ample în europa împotriva noilor restricț. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt.

La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf.

Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri.

Patriarhul Daniel / Patriarhul Daniel: SfinÈ›ii lui Dumnezeu adună în comuniune / 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine.